Alles over een uitvaart in Eindhoven

HerinnerBaar Uitvaartzorg – Iris Jansen

Herinneringen creëren en bewaren

Graag help ik u bij het verzorgen van een bijzonder persoonlijk afscheid. Herinneringen creëren we bij het leven en vertellen we bij het afscheid, waarbij weer nieuwe herinneringen ontstaan. Goed afscheid nemen is belangrijk om daarna weer verder te kunnen. Ik help u bij de invulling van uw eigen afscheid of het afscheid van uw dierbare. Door goed naar u te luisteren en samen met u een mooi en passend afscheid vorm te geven. Graag kom ik bij u langs voor een vrijblijvende kennismaking om samen uw wensen te bespreken. U kunt hierbij aangeven wat u hierbij zelf wilt doen en wat u mij (of anderen) wilt laten doen.

3-in-1: regelen – zang - tekst
Omdat ik zowel uitvaartverzorger, uitvaartzangeres, als woorddienstbegeleider (tekstschrijver/spreker) ben, heeft dit voor u het voordeel van één vertrouwd gezicht (3-in-1). Wanneer u wilt, help ik u met het schrijven (en spreken) van de teksten voor het afscheid. Omdat ik ook uitvaartzangeres ben, is het tevens mogelijk om live te zingen. Bestaande liedjes, of een eigen geschreven tekst. Ik verwoord graag uw gevoel op de muziek van uw keuze en zing deze bij een bijzonder persoonlijke viering en gelegenheid. Dit levert heel waardevolle momenten op bij het afscheid...
Reactie van een nabestaande: “Van tevoren had ik niet verwacht hoeveel meerwaarde de live zang had bij het afscheid. Iedereen vond het afscheid van mijn moeder mede daardoor zo bijzonder persoonlijk. Het heeft ons allemaal geraakt.” Zie voor meer reacties mijn website: www.herinnerbaar.nl/conctact/reacties

Aandacht en creativiteit
Door goed naar u te luisteren en door te vragen, reik ik u mogelijkheden en ideeën aan. De bestaande tradities kunnen hierbij van grote betekenis zijn, maar zo niet, dan help ik u graag met een eigen(tijdse) passende invulling. De afgelopen jaren heb ik diverse vernieuwende ideeën ontwikkeld, om het afscheid een meer persoonlijke invulling te geven. In alle rust kijken we samen wat bij ú past: zo worden onvergetelijke momenten gecreëerd!

Onafhankelijk – geen marges
Ik bereken een open en eerlijk tarief, zonder verborgen marges op de inkoop van bijvoorbeeld een uitvaartkist, rouwdrukwerk of rouwauto. U bent vrij in uw keuzes en het is mijn overtuiging dat ik u hiermee onafhankelijk kan adviseren en samen met u mee kan denken over de beste keuzes (inhoud/prijs/kwaliteit). Hierdoor kan ik ook altijd 'iedere portemonnee' van dienst zijn: met aandacht en creativiteit.

Stervensbegeleiding – wensengesprek
Wanneer iemand geconfronteerd worden met zijn/haar naderend overlijden, kan het prettig zijn om bepaalde zaken met een stervensbegeleider te bespreken. Dit kan ervoor zorgen dat mensen tot rust komen, wat nodig is om het leven goed los te kunnen laten.

Als iemand komt te overlijden, dan vraagt dit veel van iedereen in de naaste omgeving. Het is een periode van intensieve zorg die tijd en energie vraagt. Als u, of een van uw naasten, komt te overlijden, dan kan het fijn zijn bepaalde zaken met een stervensbegeleider te bespreken. Dit kan ervoor zorgen dat mensen tot rust komen, wat nodig is om het leven goed los te kunnen laten.

Daarbij kan in alle rust de tijd genomen worden in gesprek te gaan over uw laatste wensen, nu dit nog kan. Wellicht heeft u vragen over de mogelijkheden rondom een afscheid of vindt u het prettig om bepaalde zaken vooraf geregeld te hebben. Er is vaak veel meer mogelijk dan mensen denken.

Graag ga ik met u in gesprek over uw wensen. Dit is vrijblijvend, onafhankelijk en kosteloos. De ervaring leert dat het veel mensen rust geeft om bepaalde zaken vooraf samen te bespreken. Uw wensen worden, wanneer u dit wilt, schriftelijk voor u vastgelegd.

Wilt u een bijzonder persoonlijk afscheid voorbereiden of regelen?
Neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op of bel direct: 06 45 11 40 60 (24/7 bereikbaar).

Hartelijke groet, Iris Jansen - van Ravenstein


Contact

Bezoekadres  :  Petrus Dondersstraat 28
5614AG  Eindhoven
Postadres  :  Petrus Dondersstraat 28
5614AG  Eindhoven
E-mail  :  iris@herinnerbaar.nl
Web  :  www.herinnerbaar.nl
Mobiel  :  06 45 11 40 60

Video HerinnerBaar Uitvaartzorg – Iris Jansen


Foto's: