Alles over een uitvaart in Eindhoven

Uitvaartzorg Hans Raaijmakers

Kleinschalig, eigentijds, persoonlijk.

Na het overlijden van een dierbare moet er veel geregeld en besloten worden.
Wij verwachten niet van u dat u tijdens het eerste gesprek overal meteen een pasklaar antwoord op heeft. Er hoeft ook niet meteen van alles besloten te worden. We brengen eerst in kaart wat uw wensen zijn; begraven of cremeren, wel of geen kerkdienst, op welke dag u de uitvaart wenst. In de dagen er na gaan we rustig en stap voor stap verdere mogelijkheden doornemen en komen de details aan de orde. U zult merken dat er veel meer mogelijk is dan u aanvankelijk dacht. Samen regisseren en organiseren we het afscheid van uw dierbare en komen we tot een persoonlijke uitvaart die recht doet aan de overledene.

Het kan waardevol zijn en als troostend worden ervaren wanneer u actief betrokken bent rond het gebeuren van de uitvaart. Tijdens de diverse aspecten die aan de orde komen zullen wij met u overleggen of u hierbij betrokken wilt zijn. Denk bijvoorbeeld aan het (mee helpen) verzorgen van de overledene, aangifte doen van overlijden, begeleiden van de overledene in de kerk.

Enkele weken na de uitvaart komen we nog een keer op bezoek. Enerzijds om samen terug te kijken op de dagen na het overlijden en de uitvaart, anderzijds om te kijken of we u nog ergens mee kunnen helpen.

Afscheid nemen in huiselijke sfeer
Wanneer het niet mogelijk is om de overledene thuis op te baren kunt u kiezen voor het Uitvaarthuis. Het Uitvaarthuis is uniek in de regio. In huiselijke sfeer kunt u dag en nacht uw dierbare bezoeken.

Het Uitvaarthuis is gevestigd aan het Emopad 56 in Geldrop. In het Uitvaarthuis kunt u uw dierbare bezoeken, op momenten wanneer u er behoefte aan heeft.

Indien gewenst krijgt u een sleutel die toegang geeft tot uw eigen familiekamer, waar u in alle rust kunt vertoeven en uw privacy is gewaarborgd. De familiekamers van het Uitvaarthuis zijn sfeervol ingericht en voorzien van een geluidsinstallatie zodat u de geliefde muziek van uw dierbare kunt afspelen. In de keuken vindt u een koffiecounter waar u naar behoefte gebruik kunt maken van koffie, thee en frisdranken.

Het Uitvaarthuis ligt aan de doorgaande weg naar het crematorium in Heeze. In de directe nabijheid bevinden zich begraafplaatsen ’t Zand en Zesgehuchten en zijn er diverse horecagelegenheden voor condoleances.
De familiekamers zijn genoemd naar de planten “Lavendel” en “Hortensia”, vanuit de kamers heeft u in de zomer zicht op de tuin met deze rijkbloeiende planten. Het Uitvaarthuis beschikt tevens over een familiekamer die genoemd is naar de “Klaproos”. Deze kamer wordt gebruikt wanneer u er voor kiest om bezoektijden op afspraak te maken.

De kosten van opbaring in het Uitvaarthuis zijn vergelijkbaar met de tarieven van uitvaartcentra in de regio.

Mocht u een (natura)uitvaartverzekering hebben dan vergoedt uw verzekeringsmaatschappij de kosten van opbaring volgens de polisvoorwaarden.


Contact

Bezoekadres  :  Emopad 56
5663PB  Geldrop
Postadres  :  Emopad 56
5663PB  Geldrop
E-mail  :  info@hansraaijmakers.nl
Web  :  www.hansraaijmakers.nl
Telefoon  :  040-7808000
Mobiel  :  06-51061506

Video Uitvaartzorg Hans Raaijmakers


Foto's: