Alles over een uitvaart in Eindhoven

Rouwglas

glazen herdenkingssieraden

Wanneer een dierbare is overleden blijven we achter met een gevoel van leegte, van gemis en verlies. In het geval van een crematie komen we daarnaast ook vaak voor de vraag te staan wat te doen met het as. We houden graag de herinnering aan de betreffende persoon levend, op een voor ons mooie, gepaste en vaak zeer persoonlijke wijze. Het is fijn om dan een tastbaar aandenken te hebben, we kunnen troost putten uit de nabijheid hiervan. Het gevoel en de herinneringen die via het aandenken met de persoon verbonden zijn.

Een mooie eigentijdse mogelijkheid zijn de glazen herdenkingssieraden, ofwel urn sieraden. Een glazen hanger, armband of ring waarbij as in het glas is verwerkt. Een sieraad dat u naar speciale gelegenheden kunt dragen, of gewoon elke dag.
Kleurrijk of bescheiden, groot of klein. Rond, vierkant of grillig gevormd, aangepast naar smaak en persoonlijkheid. Elk sieraad is een stukje maatwerk waarbij goed naar uw wensen wordt geluisterd, want het gaat tenslotte om úw herinneringen.
Rouwglas is een kleine, betrokken onderneming die in eigen atelier de glazen herdenkingssieraden maakt en levert aan zowel particulier als ondernemer, waarbij service en kwaliteit voorop staan.


Contact

Bezoekadres  :  Edisonstraat 121
5621HM  Eindhoven
Postadres  :  Edisonstraat 121
5621HM  Eindhoven
E-mail  :  contact@rouwglas.com
Web  :  www.rouwglas.nl
Mobiel  :  0642839755

Foto's: